Om

Utbytesstudier via Lunds universitet är utvecklande, enkelt och fördelaktigt. Du får som utbytesstudent fördjupade ämnesmässiga, språkmässiga och kulturella kunskaper samtidigt som du ytterligare kvalificerar dig för arbetsmarknaden. Lunds universitet har avtal med 600 partneruniversitet i över 70 länder runt om i världen där LTH har avtal med 150 universitet och skickar varje år 300 studenter på utbytesstudier. Det ger dig stora möjligheter att studera utomlands och det finns olika sätt att gå tillväga.

Vi som bloggar här nedan ansökte om att åka på utbytesstudier hösten 2014 och är nu iväg under läsåret 2015/2016. Undrar ni något om utbytesstudier, ansökningsprocessen, länderna vi befinner oss i eller vill ni bara snacka lite så tveka inte att höra av er till oss.

 

Vi som bloggar


Marianne

Jag är 23 år och läser femte året som Civilingenjör i Bioteknik. Är på utbyte på University of Illinois at Urbana-Champaign i Illinois, USA i ett helt läsår.


Mikaela

Läser fjärde året som Civilingenjör i Bioteknik och är 23 år gammal. Är på utbyte på University of Sydney i Australien i ett helt läsår.


Hanna

Jag är 24 år och läser fjärde året som Civilingenjör i Bioteknik. Är på utbyte på University of Guelph i Kanada under hösten 2015.


Maria

Läser fjärde året som Civilingenjör i Kemiteknik och är 24 år gammal. Är på utbyte på University of Edinburgh i Skottland under hösten 2015. 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s